Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieksämäen Seudun Liikunta ry:n työpajojen kautta yksityiset, yritykset, kunnat ja muut toimijat voivat ostaa EDULLISESTI mm. pihatöitä, kiinteistön huoltoa ja siivouksia sekä tilata puu-, metalli- ja maalaustöitä yms. Työpajat ovat erikoistuneet liikuntapaikkarakentamiseen ja -hoitamiseen.

OHJE: Saat lisätietoja pajan toiminniosta viemällä "hiiren" haluamasi pajan päälle.

Puutyöverstaassa valmistamme yksilölliset kalusteet kotiin, keittiöön, puutarhaan, toimistoon, ravintolaan yms. Myös terassit, katokset, saunat, aidat, portit, piharakennukset sekä huonekalujen entisöinti ja korjaus, asiakkaan toiveiden mukaan!

Metallityöverstas palvelee asiakkaita tekemällä metallirakenteiden porausta, kiillottamista, leikkaamista ja yhteen liittämistä hitsaamalla. Korjaustyön kohteina ovat autojen runkorakenteet, peltityöt, kotitalouksien rauta- ja metallivälineet, paikkahitsaukset ynnä muut. Työtä tehdään käyttämällä alan käsityötekniikkaa, kone- ja laitetekniikkaa.

PS-liikunnan autokorjaamo suorittaa korjaustöiden lisäksi huoltoa. Renkaan- ja öljynvaihdot, sisätilan puhdistukset ja pesut vaivattomasti.

PS-liikunnan pihatyöpajalla tehdään monenlaisia kiinteistön huoltoon liittyviä töitä (Piha-alueet ). Talvelle reippaat lumityömiehet käyvät kolaamassa pihasi. Kesällä vastaavasti hoidamme numikon- ja aitojen leikkaukset, sekä haravoinnit ja puunkaadot. Kesätöissä, haravavointia lukuunottamatta. on tuntihinta 31 e (sis alv 24 % ) Tällä korotuksella katetaan polttoaineet ja laitteiden huoltokustannukset.

Tarvitsetko apua muutossa? Tai asunnon tyhjennyksessä? Autamme mielellämme. Saat meiltä 2-4 ripeää muuttoapulaista. Tarvittaessa hoidamme koko muuton loppusiivousta myöten.

Maalaamossa pintakäsittelemme tilaustöinä mm. pienet ja keskisuuret huonekalut ja metalliesineet- ja rakenteet. Tarjoamme myös rakennusten korjausmaalauspalvelua

Huomio! Tuntihinnat ovat työmies / tunti. Suuremmista töistä kannattaa kysyä etukäteen tarjous.
Soita ( 0440 348 724 ), laita viestiä tai tule käymään! Tavoitat meidät parhaiten klo 8.00-15.00 välillä.